KOUTER - Erps-Kwerps

Het 'Project Kouter' is tweeledig. De oude schrijnwerkerij krijgt 2 nieuwe bestemmingen. Enerzijds wordt de oude woning gerenoveerd en zal er een uitbouw gemaakt worden met een inpandige garage op het gelijksvloers en een badkamer en bureau op het verdiep. Vlak tegen deze uitbouw zal een nieuwbouwwoning voorzien worden. Deze driegevelwoning wordt voorzien van moderne hernieuwbare technieken. Beide woningen werden ontworpen door architect Jos Lismont. De projectopvolging werd verzorgd door het team van AEF Construct.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Basiliq - Scherpenheuvel

Op wandelafstand van het bruisende centrum van Scherpenheuvel treft u het project BASILIQ. Het project bevindt zich in de nabijheid van de gekende Basiliek van Scherpenheuvel, verscheidene recreatiegelegenheden, een sportcomplex en een school. Dit maakt van deze ligging een absolute top investering. Hier worden luxueuze BEN appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers (76m²-147m²) met ruime terrassen, ondergrondse staanplaatsen en ruime bergingen gebouwd. Achter het project heeft u een prachtig zicht over de uitgestrekte weides alsook een gemeenschappelijke tuin waar u tot rust kan komen. Ruimte en innovatie zijn de kernwoorden van dit project. Warmtepomp, vloerverwarming, keukens met kwalitatieve toestellen, zonnepanelen… slechts een paar zaken die u zal aantreffen in uw afgewerkt appartement. De uitvoerende architecten zijn BISAR Architects BV en KURIK is de bouwheer. AEF Construct verzorgt de klantbegeleiding voor dit prachtige project.

Curegem - Erps-Kwerps

Op wandelafstand van het centrum van Erps, wordt deze vrijstaande nieuwbouwwoning opgetrokken. Op het gelijkvloers van deze 'kubuswoning' bevindt zich een uitgestrekte open keuken en living, een grote berging en apart toilet. Op de verdieping worden 3 slaapkamers, een grote badkamer en een technische berging voorzien. Het plat dak wordt voorzien van zonnepanelen. Een strakke en moderne afwerking staan hier centraal. De woning werd ontworpen door architect Jos Lismont met AEF Construct als bouwheer.

Mombaers - Erps-Kwerps

Deze driegevelwoning werd oorspronkelijk ontworpen als zorgwoning, om 2 gezinnen te huisvesten. Uiteindelijk werd deze woning gerenoveerd als één grote woning. Het renovatieproject bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Erps. Op het gelijkvloers bevindt zich een grote inkomhal, de keuken, berging, toilet, 2 leefruimtes en bureau. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is grotendeels onderkelderd en de zolder werd mee afgewerkt als bewoonbare ruimte. De uitbreidingsmogelijkheden van deze renovatie werden volledig benut. Het huis is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. De woning werd ontworpen door architect Jos Lismont met AEF Construct als bouwheer.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x