Mombaers - Erps-Kwerps

Deze driegevelwoning werd ontworpen als zorgwoning en om dus 2 gezinnen te huisvesten. Het renovatieproject bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Erps. Op het gelijkvloers bevindt zich de studio binnen de woning met keuken, badkamer, toilet en slaapkamer. De inkomhal met toilet is gedeeld en geeft toegang tot de grote woning. De aparte woning is uitgerust met nog een keuken en leefruimte op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een ruime kelder en een grote zolder voorzien met uitbreidingsmogelijkheden. Deze renovatie zal voorzien worden van vloerverwarming en zonnepanelen.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Basiliq - Scherpenheuvel

Op wandelafstand van het bruisende centrum van Scherpenheuvel treft u het project BASILIQ. Het project bevindt zich in de nabijheid van de gekende Basiliek van Scherpenheuvel, verscheidene recreatiegelegenheden, een sportcomplex en een school. Dit maakt van deze ligging een absolute top investering. Hier worden luxueuze BEN appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers (76m²-147m²) met ruime terrassen, ondergrondse staanplaatsen en ruime bergingen gebouwd. Achter het project heeft u een prachtig zicht over de uitgestrekte weides alsook een gemeenschappelijke tuin met vijver waar u tot rust kan komen. Luxe, ruimte en innovatie zijn de 3 kernwoorden van dit project. Warmtepomp, vloerverwarming, keukens met kwalitatieve toestellen, zonnepanelen… slechts een paar zaken die u zal aantreffen in uw afgewerkt appartement.

Curegem - Erps-Kwerps

Op wandelafstand van het centrum van Erps, wordt deze vrijstaande nieuwbouwwoning opgetrokken. Op het gelijkvloers van deze 'kubuswoning' bevindt zich een uitgestrekte open keuken en living, een grote berging en apart toilet. Op de verdieping worden 3 slaapkamers, een grote badkamer en een technische berging voorzien. Het plat dak wordt voorzien van zonnepanelen. Een strakke en moderne afwerking staan hier centraal.

VER|OON - Lembeek

Op een steenworp van het centrum van Halle treft u binnenkort de moderne BEN residentie VER|OON aan. Het project bestaat uit 6 appartementen met 2 verschillende types: Prachtige gelijkvloersappartementen met een mooie zuidgerichte tuin en villa-appartementen van 150m² met ruime terrassen, 3 slaapkamers en de mogelijkheid om een zolder in te richten. VER|OON is gerealiseerd door architect Wim De smedt van Eureka. Wenst u op de hoogte te blijven van de nog beschikbare appartementen? www.aefimmo.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x