Lopende projecten

Hier vindt u alle projecten terug die AEF Construct momenteel aan het bouwen of afwerken is.
Klik op de foto's voor een weergave van het totale project.
Indien u graag meer informatie wenst over onze lopende projecten verwijzen wij u door naar AEF Immo.

MOTIV - Haacht Station

“MOTIV” is ons laatste nieuwe BEN-project. De bouw ervan omvat 22 eenheden bestaande uit 9 appartementen, 2 penthouses, 7 woningen en 4 urban villa’s. Ondergronds zijn er autostaanplaatsen, zowel enkele als dubbele plaatsen, enkele garageboxen en ruime bergingen voorzien. Dankzij de centrale ligging van de projectsite tussen verscheidene winkels, horeca en openbaar vervoer zijn de recreatiemogelijkheden onbeperkt en is een vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. De tuin van het project ligt aan een bosrijk gebied 't Spet. De units werden allen ontworpen door het Leuvense architectenbureau T’Jonck-Nilis. Er wordt een strakke architectuur en inrichting gehanteerd die volledig beantwoordt aan de moderne gedachtegang van vandaag. Neem een kijkje door het project. Kopieer de volgende link in je browser: https://host.drawbotics.com/revo/PSO5FA/marketing Wenst u meer informatie over de beschikbare wooneenheden? Surf dan snel naar www.aefimmo.be.

High5 - Vilvoorde

High5 is een uniek en energiezuinig BEN-project (E-peil ≤ E30) vlakbij het kanaal en het gezellige winkelcentrum van Vilvoorde. Het project omvat 5 nieuwbouwappartementen, verscheidene autostaanplaatsen, een afgesloten fietsenstalling en een grote tuin. De units worden BEN (bijna energieneutraal) afgewerkt met hoogwaardige materialen en moderne technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Architecte Els Deray staat in voor de uitvoeringsplannen en controle op de uitvoering van het originele ontwerp, dat aangeleverd werd door architecte Eva Dooms.

BINNENVELD - Kampenhout

Weldra gaan we van start met het nieuwe bouwproject 'Binnenveld'. Er zullen twee driegevelwoningen gebouwd worden en één villa. De twee bestaande woningen zullen uitgebreid worden met elk een nieuwe aanbouw. Uiteraard zullen moderne en duurzame technieken van toepassing zijn en gaan er speciale accenten aan de gevelafwerking toegevoegd worden. Het project werd ontworpen door architecte Els Deray.

Basiliq - Scherpenheuvel

Op wandelafstand van het bruisende centrum van Scherpenheuvel treft u het project BASILIQ. Het project bevindt zich in de nabijheid van de gekende Basiliek van Scherpenheuvel, verscheidene recreatiegelegenheden, een sportcomplex en een school. Dit maakt van deze ligging een absolute top investering. Hier worden luxueuze BEN appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers (76m²-147m²) met ruime terrassen, ondergrondse staanplaatsen en ruime bergingen gebouwd. Achter het project heeft u een prachtig zicht over de uitgestrekte weides alsook een gemeenschappelijke tuin waar u tot rust kan komen. Ruimte en innovatie zijn de kernwoorden van dit project. Warmtepomp, vloerverwarming, keukens met kwalitatieve toestellen, zonnepanelen… slechts een paar zaken die u zal aantreffen in uw afgewerkt appartement. De uitvoerende architecten zijn BISAR Architects BV en KURIK is de bouwheer. AEF Construct verzorgt de klantbegeleiding voor dit prachtige project.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x