Gerealiseerde projecten

Hier vindt u alle projecten terug die AEF Construct tot op heden heeft gerealiseerd.
Klik op de foto's voor een weergave van het totale project.

L'O - Tessenderlo

Dit project ligt in hartje Tessenderlo op een boogscheut van de grootsteden Leuven en Hasselt met in de directe omgeving horeca, winkels en recreatiemogelijkheden. Het project bestaat uit 10 luxeappartementen. L'O is gerealiseerd door architectenbureau Igloo. Wenst u op de hoogte te blijven van de nog beschikbare appartementen? www.aefimmo.be

Liekendael - Woluwe

LIEKENDAEL is gelegen op een steenworp van de grootstad Brussel met in de nabijheid winkels, apotheek, horeca en sportgelegenheden. In de nabije omgeving geniet u van groene bakens zoals het ‘Zoniënwoud’ en het ‘Park Liekendael’. De residentie bestaat uit 10 appartementen waaronder gelijkvloers appartementen met tuin en appartementen op de eerste verdieping. LIEKENDAEL is gerealiseerd door Wim De Smedt van het architectenbureau Eureka.

The Green - Sint-Joris-Winge

THE GREEN ligt op een boogscheut van de grootsteden Leuven en Hasselt met in de directe omgeving horeca, winkels en recreatiemogelijkheden. Het project bestaat uit 10 luxeappartementen. De residentie is ons eerste project in houtskeletbouw. THE GREEN is gerealiseerd door architectenbureau Igloo.

Nest - Vilvoorde

Het project NEST is een zuidelijk georiënteerde private verkaveling (in een binnengebied) met 4 energiezuinige woningen en 10 luxe-appartementen op een steenworp van Grimbergen en Vilvoorde. De woningen werden volledig afgewerkt volgens smaak Deze residentie werd opgetrokken in bouwmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Het nieuwbouwproject is eveneens volgens de laatste normen akoestisch en thermisch geïsoleerd. De residentie werd opgeleverd in 2018. NEST werd gerealiseerd door Isabelle De Gols van G&G architecten bvba.

De poort van Bekkevoort

DE POORT VAN BEKKEVOORT is gelegen op de Staatsbaan te Bekkevoort. Het gebouw met moderne architectuur bestaat uit 26 appartementen met ruime terrassen en een ondergrondse kelder met staanplaatsen. De residentie werd opgeleverd in 2017. DE POORT VAN BEKKEVOORT werd gerealiseerd door de architecten van Architectuurblockx.

Kraatveld - Neder-Over-Heembeek

KRAATVELD bestaat uit 14 Appartementen waarvan 4 gelijkvloers met ondergrondse parking. De residentie werd opgeleverd in 2017. KRAATVELD werd gerealiseerd door de architecten van Eurekamoment.

Cornerstone III - Steenokkerzeel

Dit project in Steenokkerzeel komt als opvolger van het succesvolle CORNERSTONE I en II en ligt 1 straat verder op de Mulslaan. CORNERSTONE III bestaat uit 14 appartementen. De residentie werd opgeleverd in 2016. CORNERSTONE III werd gerealiseerd door Wim De Smedt van Eurekamoment.

Cornerstone I & II - Steenokkerzeel

CORNERSTONE I & II is een project in Steenokkerzeel met een gunstige ligging tussen Leuven, Brussel en Mechelen. Het project bestaat uit 26 appartementen verdeeld over 2 residenties. De residentie werd opgeleverd in 2015. CORNERSTONE I & II werd gerealiseerd door Wim De Smedt van Eurekamoment.

The Mill Building - Zaventem

THE MILL BUILDING is een nieuwbouwrealisatie op de hoek van Papierfabriekstraat – Azalealaan te Zaventem, op wandelafstand van het centrum. The Mill Building bestaat uit 4 gebouwen van 16 appartementen. Eveneens zijn er 2 commerciële ruimten en 14 bovengrondse garages gerealiseerd. Aan de achterzijde liggen privatieve tuinen. De appartementen werden opgeleverd in 2015. THE MILL BUILDING werd gerealiseerd door Wim De Smedt van Eureka.

Milestone - Nossegem

Residentie MILESTONE bestaat uit 6 moderne appartementen vlakbij het centrum van Nossegem. De appartementen werden opgeleverd in 2014 MILESTONE werd gerealiseerd door Stijn Lauwereys van LARA-A-Architects&Engineers.

Kriekenpark - Heverlee

KRIEKENPARK te heverlee bestaat uit 26 appartementen. De residentie werd opgeleverd in 2011. KRIEKENPARK werd gerealiseerd door Julie De Pauw van architectenbureau A-Projects.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x