MOMBAERS - Erps-Kwerps

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

KOUTER - Erps-Kwerps

Het 'Project Kouter' is tweeledig. De oude schrijnwerkerij 'Beyens' kreeg 2 nieuwe bestemmingen. Enerzijds werd tegen de oude woning een uitbouw gecreëerd met een garage op het gelijksvloers en een badkamer- en bureauruimte op het verdiep. Anderzijds werd er vlak tegen deze uitbouw een nieuwbouwwoning gerealiseerd. Deze driegevelwoning werd voorzien van moderne hernieuwbare technieken. Het woonproject werd ontworpen door architect Jos Lismont. De projectopvolging werd verzorgd door het team van AEF Construct.

CUREGEM - Erps-Kwerps

Op wandelafstand van het centrum van Erps, staat deze vrijstaande nieuwbouwwoning. Op het gelijkvloers van deze 'kubuswoning' bevindt zich een uitgestrekte open keuken en living, een grote berging en apart toilet. Op de verdieping liggen de 3 slaapkamers, een grote badkamer en een technische berging. Het plat dak is voorzien van zonnepanelen. Een strakke en moderne afwerking staan hier centraal. De woning werd ontworpen door architect Jos Lismont, en met AEF Construct als bouwheer.

The 8 - Steenokkerzeel

The 8, ofwel dé 8 luxueuze en BEN-appartementen die u wilt in Steenokkerzeel. Het nieuwbouwappartementencomplex is ideaal gelegen in het centrum van Steenokkerzeel, waar alles letterlijk op wandelafstand is. The 8 is gerealiseerd door de architecten van ir. en architectenbureau De Smedt bv.

AXIS - Bertem

Modern wonen in het centrum van Bertem in het kleinschalig project AXIS. Dit nieuwbouwproject omvat 2 gloednieuwe BEN-appartementen, waarvan één duplexappartement, 3 ruime buitenparkings, 2 tuinbergingen en een grote tuin voor elk van de appartementen. AXIS werd gerealiseerd door T&S Build als bouwheer, door AEF Construct voor de bouw- , werf- en klantopvolging en werd ontworpen door architectenbureau Eureka.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x