KOUTER - Erps-Kwerps

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

CUREGEM - Erps-Kwerps

Op wandelafstand van het centrum van Erps, staat deze vrijstaande nieuwbouwwoning. Op het gelijkvloers van deze 'kubuswoning' bevindt zich een uitgestrekte open keuken en living, een grote berging en apart toilet. Op de verdieping liggen de 3 slaapkamers, een grote badkamer en een technische berging. Het plat dak is voorzien van zonnepanelen. Een strakke en moderne afwerking staan hier centraal. De woning werd ontworpen door architect Jos Lismont, en met AEF Construct als bouwheer.

MOMBAERS - Erps-Kwerps

Deze driegevelwoning werd oorspronkelijk ontworpen als zorgwoning, om 2 gezinnen te huisvesten. Uiteindelijk werd deze woning gerenoveerd als één grote woning. Het renovatieproject bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Erps. Op het gelijkvloers bevindt zich een grote inkomhal, de keuken, berging, toilet, 2 leefruimtes en bureau. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is grotendeels onderkelderd en de zolder werd mee afgewerkt als bewoonbare ruimte. De uitbreidingsmogelijkheden van deze renovatie werden volledig benut. Het huis is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. De woning werd ontworpen door architect Jos Lismont met AEF Construct als bouwheer.

The 8 - Steenokkerzeel

The 8, ofwel dé 8 luxueuze en BEN-appartementen die u wilt in Steenokkerzeel. Het nieuwbouwappartementencomplex is ideaal gelegen in het centrum van Steenokkerzeel, waar alles letterlijk op wandelafstand is. The 8 is gerealiseerd door de architecten van ir. en architectenbureau De Smedt bv.

AXIS - Bertem

Modern wonen in het centrum van Bertem in het kleinschalig project AXIS. Dit nieuwbouwproject omvat 2 gloednieuwe BEN-appartementen, waarvan één duplexappartement, 3 ruime buitenparkings, 2 tuinbergingen en een grote tuin voor elk van de appartementen. AXIS werd gerealiseerd door T&S Build als bouwheer, door AEF Construct voor de bouw- , werf- en klantopvolging en werd ontworpen door architectenbureau Eureka.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x