AXIS - Bertem

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

KOUTER - Erps-Kwerps

Het 'Project Kouter' is tweeledig. De oude schrijnwerkerij 'Beyens' kreeg 2 nieuwe bestemmingen. Enerzijds werd tegen de oude woning een uitbouw gecreëerd met een garage op het gelijksvloers en een badkamer- en bureauruimte op het verdiep. Anderzijds werd er vlak tegen deze uitbouw een nieuwbouwwoning gerealiseerd. Deze driegevelwoning werd voorzien van moderne hernieuwbare technieken. Het woonproject werd ontworpen door architect Jos Lismont. De projectopvolging werd verzorgd door het team van AEF Construct.

CUREGEM - Erps-Kwerps

Op wandelafstand van het centrum van Erps, staat deze vrijstaande nieuwbouwwoning. Op het gelijkvloers van deze 'kubuswoning' bevindt zich een uitgestrekte open keuken en living, een grote berging en apart toilet. Op de verdieping liggen de 3 slaapkamers, een grote badkamer en een technische berging. Het plat dak is voorzien van zonnepanelen. Een strakke en moderne afwerking staan hier centraal. De woning werd ontworpen door architect Jos Lismont, en met AEF Construct als bouwheer.

MOMBAERS - Erps-Kwerps

Deze driegevelwoning werd oorspronkelijk ontworpen als zorgwoning, om 2 gezinnen te huisvesten. Uiteindelijk werd deze woning gerenoveerd als één grote woning. Het renovatieproject bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Erps. Op het gelijkvloers bevindt zich een grote inkomhal, de keuken, berging, toilet, 2 leefruimtes en bureau. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is grotendeels onderkelderd en de zolder werd mee afgewerkt als bewoonbare ruimte. De uitbreidingsmogelijkheden van deze renovatie werden volledig benut. Het huis is voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. De woning werd ontworpen door architect Jos Lismont met AEF Construct als bouwheer.

The 8 - Steenokkerzeel

The 8, ofwel dé 8 luxueuze en BEN-appartementen die u wilt in Steenokkerzeel. Het nieuwbouwappartementencomplex is ideaal gelegen in het centrum van Steenokkerzeel, waar alles letterlijk op wandelafstand is. The 8 is gerealiseerd door de architecten van ir. en architectenbureau De Smedt bv.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x